Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Kierrätyskeskus Hämeenlinna

Kierrätyskeskus Hämeenlinna

  • tehnyt
Kierrätyskeskus Hämeenlinna auttaa kierrättämään tavaroita

Kierrätys on ekologista ja monesta kaupungista löytyykin useita kierrätyskeskuksia. Hämeenlinna ei ole tässä poikkeus, sillä kierrätyskeskus Hämeenlinna löytyy useasta kaupunginosasta. Kierrätyskeskus on hyvä paikka hankkia kotiinsa esimerkiksi edullinen, mutta toimiva kodinkone. Se on myös hyvä paikka laittaa vanha tavara kiertoon. Sanotaan, että toisen romu on toisen aarre, ja se sanonta pitääkin paikkansa. Lue tästä, mitkä kierrätyskeskukset kannattaa käydä läpi.

Kierrätyskeskus Hämeenlinna auttaa myymään ja löytämään aarteita

Hämeenlinnassa sijaitsee useita hyviä kierrätyskeskuksia. Muun muassa Luotsin kierrätyskeskus on suosittu paikka, jossa käy päivittäin satoja, ellei tuhansia asiakkaita. Se sijaitsee Parolantiellä, ja sinne on hyvät kulkuyhteydet. Luotsin kierrätyskeskus ottaa vastaan muun muassa vaatteita, kenkiä, koruja, petivaatteita ja mattoja. Sinne ie kuitenkaan voi toimittaa alusvaatteita, sähkölaitteita, tao lastenrattaita.

Toinen hyvä paikka ehjien tavaroiden kierrättämiselle on Luotsin rakennuskierrätys, jossa käytetty tavara vaihtaa omistajaa. Siellä kierrätyksen kohteena ovat lähinnä rakennukseen käytettävät materiaalit ja laitteet. Sieltä löytyy muun muassa suuri määrä vanhoja ovia, ikkunoita, työkaluja, kaappeja ja hyllyköitä. Se myy edullisesti tarvikkeita rakentamiseen, aivan kuten Helsingin kierrätyskeskus.

Metalliromun kierrätys

Metalliromuakin voi ja pitää kierrättää. Siihen tarkoitukseen soveltuu esimerkiksi Romupiste, jonka kautta voi kierrättää muun muassa sähköjohdot, kupariputket, hanat, autonromut, purkuromut, katalysaattorit, akut ja tiskialtaat. Sovittaessa yritys voi myös noutaa kierrätykseen tarkoitetut romut kotoasi. Nouto on mahdollista Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella.

Avainsanat: