Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Megakirppis tarjoaa kirpputorin, outletin ja nettikaupan

Megakirppis tarjoaa kirpputorin, outletin ja nettikaupan

  • tehnyt
Paitoja henkareissa.

Jeppis Megakirppis & Outlet on Pietarsaaren seudun suurin kirppis. Tällä kirpputorilla on 300 myyntipöytää eli se tarjoaa mahdollisuuden lukuisiin löytöihin. Moderni kirpputori on auki päivittäin ja tarjoaa sekä mahdollisuuden edullisiin ostoksiin sekä edulliseen pöydän vuokraukseen omien tuotteiden myymistä varten. Kirpputorilla kävijät voivat lisäksi vierailla samalla viereisessä outlet-myymälässä, joka tarjoaa hyvin edullisesti esimerkiksi erilaisia tavaroita ja asusteita.

Megakirppis tarjoaa käteviä tapoja tehdä ostoksia

Megakirppis tarjoaa hyvin selkeät ja tilavat käytävät, joten liikkuminen ja tavaroiden etsiminen kirpputorilla on hyvin helppoa. Se tarjoaa jatkuvasti vaihtuvia tavaroita, joten kirpputorilta löytää takuulla uusia tavaroita, vaikka siellä vierailisi hyvinkin säännöllisesti. Kirpputori tarjoaa selkeät hylly- ja henkaritilat vaatteille ja muille tavaroille pitkillä käytävillään. Kirpputorin yleisilme on hyvin siisti, joka sekin helpottaa tavaroiden etsimistä.

Kierrätyskeskus on siitä erikoinen, että se tarjoaa myös verkkokaupan. Verkkokauppa löytyy Jeppis Megakirppiksen viralliselta sivustolta. Kirppiksen nettikaupassa voi selata kirpputoritavaroita useasta eri kategoriasta. Nettikaupasta voi ostaa tuotteita tai tarkastaa tuotteen pöytänumeron, jolloin sen löytää ostettavaksi myös fyysiseltä kirpputorilta. Ostajat voivat siis selata tuotteita jo kotoa käsin ja noutaa ne sen jälkeen helposti Megakirppikseltä.

Kätevä kirpputori tavaroiden myyntiin

Megakirppis on hyvin kätevä ja edullinen myyntipaikka myyjille. Se tarjoaa myyntipöydän 23 euron viikkohintaan. Myyntiä voi jatkaa lisäpäivillä 4 euron päivähinnalla. Myyntipöytä voidaan myös järjestää kirpputorin puolesta 5 euron lisämaksua vastaan. Kirpputori tarjoaa turvallisen myyntipaikan, sillä siellä on tallentava valvontajärjestelmä ja hälyttimiä. Hälyttimiä saa kassalta ilmaiseksi yli 10 euron myyntituotteisiin.

Avainsanat: