Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Pietarsaaren kirpputorit ovat hyvin monilukuisia

Pietarsaaren kirpputorit ovat hyvin monilukuisia

  • tehnyt
Kirpputorin myyntipöytä täynnä tavaraa

Kun vilkaisee, mitä Pietarsaaren kirpputorit tarjoavat, on lista melko huikea. Sitä voisi ajatella, että Pietarsaari on kirppareiden luvattu maa ja ihmiset ovat innokkaita käytetyn tavaran kierrättäjiä. Se on pelkästään positiivista, sillä pieni kilpailu kirpputorien välillä piristää ja saa yrittämään hieman enemmän. Isommassa kaupungissa on hyvä muutenkin olla valinnan varaa, sillä ihmisiäkin on tietysti enemmän ja jokaisella omat mieltymyksensä.

Pietarsaaren kirpputorit esittelyssä

Esimerkiksi Amida Hallen on todella monipuolinen suurkirpputori, jossa saa kulumaan useammankin tuokion kierrellessä. Se on itsepalvelukirpputori sekä kodintarvikkeiden vähittäisliike. Onpa heillä myös kukkatarvikkeiden, ruukkujen sekä pakkausmateriaalien tukkuliike, josta löytyy varmasti kukkaihmiselle kaikki tarvittava. Puhumattakaan kesäkukkien loistosta, kun on niiden aika. Toinen listallemme pääsevä paikallinen kirppari on Jeppis Megakirppis & Outlet.

Tämä megakirppis on myös itsepalveluun suuntautunut ja melko edullisella pöytävuokralla jopa. On mahdollista myös ostaa lisäpalveluna pöydän siisteyden ylläpito, jolloin ei itse tarvitse välttämättä niin usein käydä paikanpäällä pyörähtämässä. Toki aina on hyvä idea välillä käydä katsomassa, kuinka kauppa on käynyt ja olisiko aika tuoda uutta tavaraa tarjolle.

Kirppari kulttuuri kohdillaan

Pietarsaaressa siis selkeästi arvostetaan kirpputorikulttuuria ja myös hyväntekeväisyyteen suuntautunutta toimintaa löytyy. Saalemin lähetystori on helluntaiseurakunnan ylläpitämä paikka, jossa voi vaikka poiketa ostosten lomassa kahville. Myös Vanhusten ystävät ry ylläpitää omaa kirpputoriaan vapaaehtoisvoimin ja tuotto menee kokonaisuudessaan Heinätorikeskuksen toimintaan. Se ylläpitää vanhuksille toimintaa ja asumuksia.